• Let op wij zijn verhuisd naar Moesdijk 15

Werkplaats

de Zwart Motoren is de plek voor motor onderhoud en reparaties in Weert en omgeving!

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom. Onze werkplaats is voorzien van professionele gereedschappen en apparatuur waarmee wij vakkundig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

Daarnaast is de Zwart Motoren is Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM Aprilia onderdelen direct uit voorraad.

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

Diagnose stellen

Wij kunnen storingen uitlezen en resetten. Hierbij maken wij gebruik van de diagnose apparatuur van TEXA.

Verkoop onderdelen en accessoires

Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Banden montage

Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

Schadereparatie

Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor.

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Motor aankoopkeuring of een motor importeren?

Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.

Aprilia service point

Wij zijn Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn.

Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht.

Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw Aprilia Shiver of Aprilia Dorsoduro omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële Aprilia software. De gegevens worden vervolgens officieel aangepast bij het RDW. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

Breng en haal service

Bent u niet in de mogelijkheid om uw motor te brengen voor onderhoud/reparatie dan kunnen wij uw motor tegen een kleine vergoeding bij u thuis ophalen/terugbrengen.

9e63a101-551a-4ac6-aa6c-cd39aee0fa8c
file15
thumbnail_IMG_3958
Wilt u een afspraak maken? Bel dan nu!
+31 614 101 567

Ons bedrijf

Onze services

Met een consignatieverkoop nemen wij alle handling van de verkoop van uw motor uit handen.

Wij voeren uit:

  • onderhoudsbeurten en reparaties
  • schadeherstel en afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij

Inruilen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft om een motor of auto in te ruilen, stuur dan een email met gegevens, een richtprijs en foto’s van uw aanbod. Wij ruilen in tegen handelsprijzen.

Wij hebben een divers aanbod scherp geprijsde occasions.

Wat anderen van ons vinden