Triumph Bonneville

Merk model: Triumph Bonneville

Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 7436
Kleur: Zwart

 

Bij dezen bieden wij u een in nieuwstaat verkerende Triumph Bonneville T100 te koop aan. Wij hebben deze motor ingeruild van de tweede eigenaar welke er zeer zuinig op is geweest. De laatste eigenaar had de motor bij ons gekocht en is een verstandige motorrijder die zuinig is op zijn spullen. De motor heeft jaarlijks onderhoud gehad, de eerste beurten zijn jaarlijks uitgevoerd door de Triumph dealer en in 2018 hebben wij de motor een kleine beurt gegeven bij 6815km. Er mankeert werkelijk niets aan. De banden zijn nog zeer goed, ketting tandwielen en remmen als nieuw. De beurten zijn keurig afgestempeld in het boekje en de beiden sleutels zijn erbij aanwezig.

 

Er is een origineel Triumph winscherm geplaatst in de zelfde metallic zwarte kleur als de rest van de motor en een tacho conversion kit (dit is een toerenteller want standaard word de Triumph bonneville enkel geleverd met snelheidsmeter) dit kostte samen bijna 500 euro. Hiervan is een factuur aanwezig. Daarnaast is het originele chrome bagagerek er ook bij, dit is momenteel niet gemonteerd maar wel aanwezig en zie de voorbeeldfoto van toen deze nog gemonteerd was (laatste foto).

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk.

 

Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 8250,-
MerkTriumph
TypeBonneville
Bouwjaar2015
Km Stand7436