Service

Over ons:

De Zwart Motoren is een jong bedrijf dat in 2014 officieel zijn deuren opende in Weert.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de motorwereld en specialisatie in het merk Aprilia is de Zwart Motoren een betrouwbare partner voor elke motorliefhebber.

Geen vaste openingstijden maar service wanneer het u uitkomt!

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

Aprilia service point

Wij zijn Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn.

Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht.

Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw Aprilia Shiver of Aprilia Dorsoduro omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële Aprilia software. De gegevens worden vervolgens officieel aangepast bij het RDW. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

Verkoop onderdelen en accessoires

Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Schadereparatie

Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor.

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Banden montage

Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

Sleutelservice

Bent u uw reserve sleutel van uw motor kwijt? Voor vrijwel elk merk kunnen wij een nieuwe reserve sleutel leveren en coderen!

Motor aankoopkeuring of een motor importeren?

Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.
DSC02901
26840673_2080831568819461_3728236853924538120_o
26840957_2081586158744002_8899685726582175232_o
Wilt u een afspraak maken? Bel dan nu!
+31 614 101 567

Ons bedrijf

Onze services

Met een consignatieverkoop nemen wij alle handling van de verkoop van uw motor uit handen.

Wij voeren uit:

  • onderhoudsbeurten en reparaties
  • schadeherstel en afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij

Inruilen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft om een motor of auto in te ruilen, stuur dan een email met gegevens, een richtprijs en foto’s van uw aanbod. Wij ruilen in tegen handelsprijzen.

Wij hebben een divers aanbod scherp geprijsde occasions.

Wat anderen van ons vinden