Service

Over ons:

 

De Zwart Motoren heeft in 2014 officieel zijn deuren geopend in Weert. Wij zijn gestart als een kleine motorzaak op de Peelterbaan in Weert.

Inmiddels zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie, de Moesdijk 15 in Weert.
De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan en nagedacht hoe wij ons ideale bedrijf zien. In mei 2019 was het dan zover. We kregen de sleutel van onze nieuwe locatie aan de Moesdijk. Wij hebben maanden verbouwd om volledig onze visie te kunnen uitdragen. Met onze nieuwe locatie kunnen we uitstralen waar we voor staan.

 

‘Een klantgerichte motorzaak waar elke motorrijder zich thuis voelt’
Klantgerichte service met Passie!

 

In ons bedrijf vinden klanten een wisselend aanbod van motor occasions. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe motoren, occasions, onderdelen, accessoires en Aprilia Merchandise. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom. Wij hebben een grote voorraad nieuwe, gebruikte motor onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop www.dezwartmotoren.nl

 

De Zwart Motoren is Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM Aprilia onderdelen direct uit voorraad.

 

De Zwart motoren is met meer dan 15 jaar ervaring in de motorwereld en specialisatie in het merk Aprilia een betrouwbare partner voor elke motorliefhebber.
Vaste openingstijden en openingstijden op afspraak! Service wanneer het u uitkomt!

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

Verkoop onderdelen en accessoires

Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Banden montage

Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

Schadereparatie

Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor.

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Motor aankoopkeuring of een motor importeren?

Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.

Aprilia service point

Wij zijn Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn.

Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht.

Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw Aprilia Shiver of Aprilia Dorsoduro omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële Aprilia software. De gegevens worden vervolgens officieel aangepast bij het RDW. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

Sleutelservice

Bent u uw reserve sleutel van uw motor kwijt? Voor vrijwel elk merk kunnen wij een nieuwe reserve sleutel leveren en coderen!

9e63a101-551a-4ac6-aa6c-cd39aee0fa8c
file15
file
Wilt u een afspraak maken? Bel dan nu!
+31 614 101 567

Ons bedrijf

Onze services

Met een consignatieverkoop nemen wij alle handling van de verkoop van uw motor uit handen.

Wij voeren uit:

  • onderhoudsbeurten en reparaties
  • schadeherstel en afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij

Inruilen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft om een motor of auto in te ruilen, stuur dan een email met gegevens, een richtprijs en foto’s van uw aanbod. Wij ruilen in tegen handelsprijzen.

Wij hebben een divers aanbod scherp geprijsde occasions.

Wat anderen van ons vinden