Yamaha YZF R3

Merk model: Yamaha YZF R3
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 12095
Kleur: Grijs

 

Bij dezen bieden wij u een prachtige Yamaha YZF R3 te koop aan.

Deze jonge gebruikte motor verkeerd in nette staat!  Bij binnenkomst heeft de motor van ons een onderhoudsbeurt gekregen waarbnij o.a. de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd: de motorolie  en het oliefilter is vernieuwd, de remvloeistof vervangen, de remmen schoongemaakt, alle draaipunten gesmeerd, het luchtfilter gereinigd, koelvloeistof gecheckt, kabels gesmeerd en speling afgesteld, bandenspanning gecontroleerd, verlichting gecontroleerd, etc ) De bandenset (michelin) is nog zeer goed en remmen en ketting / tandwielen zijn perfect in orde.  Oftewel technisch is deze Yamaha helemaal klaar voor zijn nieuwe eigenaar (resse).

 

Er zijn een aantal accessoires gemonteerd op de motor. Te weten:

  • een set verwarmde handvaten
  • een alarmsysteem
  • een verkorte kentekenhouder

 

De beide originele sleutels en 2 alarmkastjes, en de beide boekjes zijn erbij aanwezig, in het onderhoudsboekje zijn de 3 uitgevoerde onderhoudsbeurten keurig afgestempeld.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 5290,-
MerkYamaha
TypeYZF R3
Bouwjaar2016
Km Stand12095