Yamaha XJ6N

Merk model: Yamaha xj6n
Bouwjaar: 2010
Kilometerstand: 19569
Kleur: zwart

Dit betreft een zuinige en wendbare motor. Een echte allrounder die sportief gebruikt kan worden maar door de comfortabele zithouding zeer geschikt voor lange ritten / vakantie / woon werkverkeer etc.

Deze xj6n is voorzien van een kuipruit welke wat extra windbescherming biedt en verder verkeert deze motor in originele staat.

De algehele technische staat is goed en de motor wordt afgeleverd met een reeds uitgevoerde onderhoudsbeurt en met 3 maanden garantie (met een max van 1000km).

De 3 originele sleutels zijn erbij aanwezig.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 4100,-
MerkYamaha
TypeXJ6N
Bouwjaar2010
Km Stand19569