Yamaha MT09 Tracer

Merk model: Yamaha MT09 tracer ABS
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 16906
Kleur: Yamaha Blue

 

Deze motor verkeerd in zeer nette staat! Wij hebben deze motor gekocht van de eerste eigenaar welke er zeer zuinig op is geweest. De motor heeft 3 beurten gehad: afleverbeurt, 1000km beurt en de 10.000km beurt en deze zijn allen uitgevoerd door de Yamaha dealer. Voordat wij de motor op internet hebben gezet heeft deze van ons een onderhoudsbeurt gekregen. Hij is o.a. voorzien van nieuwe olie en olie filter, remvloeistof, Dunlop roadsmart III achterband, alles is schoon gemaakt en gesmeerd, etc. De set ketting tandwielen is nog zeer goed, net als de remmen. De motor hoeft pas bij 26906km weer binnen voor een onderhoudsbeurt.

De motor is standaard al rijkelijk uitgerust met vele luxe extra’s zoals in hoogste verstelbare ruit, in hoogte verstelbare buddyseat, handkappen, zeer uitgebreid dashboard, 3 rijmodi, ABS, etc. Daarnaast zijn er een aantal accessoires gemonteerd welke de motor helemaal af maken:

  • Handvatverwarming origineel Yamaha
  • Puig verhoogde en verbrede kuipruit

 

Kortom een zo goed als nieuwe en overcomplete Yamaha MT09 tracer waar werkelijk niets aan mankeert en welke klaar staat om er een seizoen heerlijk tegenaan te kunnen.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

Financieringsaanvraag

Onze Prijs VERKOCHT
MerkYamaha
TypeMT09 Tracer ABS
Bouwjaar2016
Km Stand16906