Yamaha MT09 Tracer

Merk model: Yamaha MT09 tracer ABS

Bouwjaar: 2015

Kilometerstand: 21299

Kleur: Race blue

Bij dezen bieden wij u een prachtige en volledig originele Yamaha MT09 Tracer ABS van augustus 2015 aan. Wij hebben deze motor gekocht van de eerste eigenaar welke er zeer zuinig op is geweest. Voordat wij de motor te koop hebben aangeboden heeft deze van ons een 20.0000 km beurt gekregen. Hij is o.a. voorzien van nieuwe olie en olie filter, remvloeistof, alles is schoon gemaakt en gesmeerd, etc. De set ketting tandwielen is nog zeer goed, net als de remmen. De Metzeler banden zijn nog c.a. 75%. De motor hoeft pas bij 30.000 km weer binnen voor een onderhoudsbeurt. U kunt er dus een heel seizoen ongestoord tegenaan.

De motor is standaard al rijkelijk uitgerust met vele luxe extra’s zoals in hoogste verstelbare ruit, in hoogte verstelbare buddyseat, handkappen, zeer uitgebreid dashboard, 3 rijmodi, ABS, etc.

Kortom een prachtige en technisch perfecte Yamaha MT09 tracer waar werkelijk niets aan mankeert en welke klaar staat om er een seizoen heerlijk tegenaan te kunnen. De beiden boekjes en de 3 originele sleutels zijn erbij aanwezig.

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden

Wij werken op afspraak en hanteren geen vaste openingstijden.
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 8590,-
MerkYamaha
TypeMT09 Tracer ABS
Bouwjaar2015
Km Stand21299