Yamaha MT09 Tracer

Merk model: Yamaha MT09 tracer ABS

Bouwjaar: 2015

Kilometerstand: 9654

Kleur: Lava Red

 

Deze motor verkeerd in zeer nette staat! Wij hebben deze motor gekocht van de eerste eigenaar welke er zeer zuinig op is geweest.  Voordat wij de motor te koop hebben aangeboden heeft deze van ons de 10.0000 km beurt gekregen. Hij is o.a. voorzien van nieuwe olie en olie filter, remvloeistof, alles is schoon gemaakt en gesmeerd, etc. De set ketting tandwielen is nog zeer goed, net als de remmen. De banden zijn nog c.a. 75%. De motor hoeft pas bij 19654km weer binnen voor een onderhoudsbeurt.

 

De motor is standaard al rijkelijk uitgerust met vele luxe extra’s zoals in hoogste verstelbare ruit, in hoogte verstelbare buddyseat, handkappen, zeer uitgebreid dashboard, 3 rijmodi, ABS, etc. Daarnaast zijn er een aantal accessoires gemonteerd welke de motor helemaal af maken:

  • Handvatverwarming origineel Yamaha
  • Valprotectie aan de zijkant van het motorblok origineel Yamaha
  • Verkorte kentekenplaathouder origineel Yamaha
  • tanktasbeugel SW motech (geen tas erbij maar wij kunnen wel diverse modellen leveren)

 

Kortom een zo goed als nieuwe en overcomplete Yamaha MT09 tracer waar werkelijk niets aan mankeert en welke klaar staat om er een seizoen heerlijk tegenaan te kunnen. De beiden boekjes en 3 sleutels zijn erbij aanwezig.

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

 

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 9250,-
MerkYamaha
TypeMT09 Tracer ABS
Bouwjaar2015
Km Stand9654