Yamaha FZ1

Merk model: Yamaha FZ1
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 32925
Kleur: Zwart

 

Bij dezen bieden wij u een prachtige Yamaha FZ1 te koop aan.

Deze motor verkeerd in nette staat!  Wij hebben deze motor ingekocht van de eerste eigenaar. Bij binnenkomst heeft de motor van ons een grote onderhoudsbeurt gekregen: de motorolie vernieuwd, de remvloeistof vervangen, de remmen schoongemaakt, alle draaipunten gesmeerd, het luchtfilter gereinigd, koelvloeistof gecheckt, kabels gesmeerd en speling afgesteld, bandenspanning gecontroleerd, verlichting gecontroleerd, kettingset vervangen, voorremblokken vervangen, etc ) De bandenset (michelin pilot road 4) is nog zeer goed.  Oftewel technisch is deze Yamaha helemaal in orde.

 

Er is een carbon sportuitlaat van Ixil gemonteerd welke een mooi zwaar geluid produceert. De originele uitlaat wordt erbij geleverd.

 

De 3 originele sleutels zijn erbij aanwezig.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 6990,-
MerkYamaha
TypeFZ1
Bouwjaar2013
Km Stand32925