Triumph Bonneville

Merk model: Triumph Bonneville

Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 7436
Kleur: Zwart

 

Bij dezen bieden wij u een zeer nette en goed onderhouden Triumph Bonneville te koop aan. Deze motor is werkelijk als nieuw! Dat kan ook niet anders met slechts  7436 km op de klok. Wij hebben deze motor gekocht van de eerste eigenaar welke er zeer zuinig op is geweest. De motor heeft jaarlijks onderhoud gehad bij de Triumph dealer. Op 23-04-2018 hebben wij de motor nog een kleine beurt gegeven bij 6815km. Er mankeert werkelijk niets aan. De banden zijn nog zeer goed, ketting tandwielen en remmen als nieuw. De beurten zijn keurig afgestempeld in het boekje en de beiden sleutels zijn erbij aanwezig.

 

Er is een origineel Triumph winscherm geplaatst in de zelfde metallic zwarte kleur als de rest van de motor en een tacho conversion kit (dit is een toerenteller want standaard word de Triumph bonneville enkel geleverd met snelheidsmeter zie de op 1 na laastste foto) dit kostte samen bijna 500 euro. Hiervan is een factuur aanwezig. Daarnaast is het originele chrome bagagerek er ook bij, dit is momenteel niet gemonteerd maar wel aanwezig en zie de voorbeeldfoto van toen deze nog gemonteerd was (laatste foto).

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk.

 

Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 8250,-
MerkTriumph
TypeBonneville
Bouwjaar2015
Km Stand7436