Ducati 848

Merk model: Ducati 848
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 10447
Kleur: Parelmoer wit

Deze Ducati verkeert in zeer goede staat! Er zijn nauwelijks beschadigingen of krassen op te zien. De motor verkeert gewoon in prachtstaat! Dit betreft een Nederlandse geleverde motor die afkomstig is van de 2e eigenaar. Alvorens wij de motor te koop hebben aangeboden heeft deze een onderhoudsbeurt gekregen. Hierbij is de motor onder andere voorzien van: nieuwe olie en olie filter, remvloeistof voor en achter ververst, remmen schoongemaakt, koppelingsvloeistof ververst, luchtfilter gereinigd, draaipunten gesmeerd, kabelspeling afgesteld, de riemen zijn vervangen,etc. De banden, kettingset en remmen zijn nog in prima staat. De motor staat er tip top bij en is klaar voor zijn nieuwe eigenaar(resse).

 

Let op!! De huidige tellerstand is 10447 maar bij c.a. 38.000 km is er een nieuwe teller gemonteerd i.v.m. een defect aan de oude teller. De totaalstand die de motor gelopen heeft is c.a. 48900 km volgens de laatste eigenaar.  De motor ziet er echt perfect uit en oogt heel fris en net, je ziet overal aan af dat de motor zeer goed is onderhouden en er zuinig mee omgegaan is.

 

De motor is voorzien van een aantal extra’s. Hieronder sommen we ze graag voor je op:

  • Rizoma stuurgewichten
  • Termignoni dempers
  • Wilbers achterschokdemper
  • Progressieve binnenveren in de voorvork
  • Carbon achterspatbord

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 5950,-
MerkDucati
Type848
Bouwjaar2009
Km Stand10447