BMW R 1200 GS

Merk model: BMW R 1200 GS
Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 52805
Kleur: Zwart / Grijs

 

Deze fijne en mooie BMW R1200 GS verkeert in zeer nette staat! De algehele staat van de motor oogt fris en technisch is de motor tiptop in orde. De vorige eigenaar heeft de motor goed laten onderhouden en wij leveren hem af met een verse onderhoudsbeurt (50.000km beurt). De 2 originele sleutels zijn er uiteraard bij aanwezig.

 

Deze BMW is standaard al zeer rijkelijk uitgerust met opties zoals: ABS, ASC, Boordcomputer, 2-delige vario kofferset, handkappen, handvatverwarming, etc.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 6950,-
MerkBMW
TypeR 1200 GS
Bouwjaar2007
Km Stand52805