Aprilia RSV mille

Merk model: Aprilia RSV mille

Bouwjaar: 2000
Kilometerstand: 50876
Kleur: Rood

 

Bij deze bieden we een prachtige en goed onderhouden Aprilia rsv mille uit 2000 aan. Voordat wij de motor op internet hebben gezet heeft deze van ons een onderhoudsbeurt gekregen. Hij is o.a. voorzien van nieuwe olie (Castrol 15W50) en olie filter, remvloeistof, luchtfilter (OEM), de gaskleppen zijn gereinigd, het linksysteem is gesmeerd, de klepspeling is gecontroleerd, alles in gecontroleerd, gesmeerd en correct afgesteld. De remmen zijn nog in zeer goede staat en de kettingset verkeert in perfecte staat. De banden zijn als nieuw en de motor heeft recent een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt gehad t.w.v. ruim 800 euro. Deze motor rijdt heerlijk en is volledig afleverklaar en kan er weer 7500 km tegenaan!

 

De motor heeft wat gebruikerskrasjes rondom en een barstje in het koplampglas maar geen valschade.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen.

 

Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions algemene voorwaarden

Financieren is mogelijk:
Bereken hier vrijblijvend de kosten per maand met het persoonlijke financieringsaanvraag formulier:

 

Financieringsaanvraag

Onze Prijs € 2190,-
MerkAprilia
TypeRSV mille
Bouwjaar2000
Km Stand50876