Voorwaarden aankoop motor occasion

Afbeeldingsresultaat voor prijs

Prijzen en Garantie:
Alle prijzen vermeld op onze website, in onze showroom of mondeling aan u medegedeeld gelden enkel voor de aanschaf van het motorvoertuig in betreffende toestand. De prijzen zoals vermeld is de prijs inclusief 3 maanden garantie met een maximum aantal van 1000 kilometers. (wij hanteren de BOVAG garantie voorwaarden)

 

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo

Motor bezichtigen:

Wanneer u een afspraak maakt om een motorvoertuig te komen bezichtigen betekend dit niet dat wij een motor voor u reserveren! Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 

Afbeeldingsresultaat voor afspraak symbool

Vastleggen afspraken:

Weet u zeker dat u een motorvoertuig wilt kopen en u heeft de motor nog niet bezichtigd? Wij reserveren enkel wanneer u met ons een prijs overeenkomt en de afgesproken aanbetaling voldaan is. Het motorvoertuig wordt pas gereserveerd als de aanbetaling als zekerheidsstelling is ontvangen. Na de bezichtiging wordt direct een koopovereenkomst opgesteld.

 

Afbeeldingsresultaat voor koopovereenkomst logo

Koopovereenkomst:

Na een mondelinge overeenkomst in onze showroom stellen wij direct een koopovereenkomst op. Een motorvoertuig wordt pas gereserveerd als u de motor ter plekke bekeken heeft, er een koopovereenkomst is opgesteld en u vervolgens de overeengekomen aanbetaling heeft voldaan. Dit doen wij om duidelijke transparante afspraken te maken over de aankoop. Als de gemaakte afspraken op papier staan, is voor beide partijen duidelijk welke afspraken gemaakt zijn. In de koopovereenkomst leggen wij alle afspraken met de verkoper vast.

Let op: Wanneer de koopovereenkomst is getekend en de aanbetaling is gedaan is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk.

 

Afbeeldingsresultaat voor prijsAanbetaling als zekerheidstelling:
De aanbetaling is voor ons een zekerheidstelling. Een motor is pas aan u verkocht wanneer de aanbetaling binnen is.
Zonder aanbetaling reserveren wij geen motoren! Wij hanteren een aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag van het motorvoertuig met een minimum van €1000.
U weet met een  zeker dat het motorvoertuig uw eigendom wordt; Wij weten zeker dat het motorvoertuig verkocht is.

 

Afbeeldingsresultaat voor pinnenBetaling

De betaling van het resterende bedrag dient voldaan te zijn bij ophalen / afleveren.
U kunt bij ons (mobiel) pinnen, contant betalen of geld via de bank overmaken.

 

Goederen worden pas meegegeven zodra ze volledig zijn betaald.